Välkommen till nästa ZeroMission Forum 22 maj

Frukostseminarium om Plan Vivo standarden – Fakta, fördelar och framtid

Att klimatkompensera genom Plan Vivo-certifierade skogsprojekt är populärt hos svenska företag och ser man till våra kunder visar det sig många gånger vara en framgångsrik satsning. Den 22 maj bjuder vi på frukost där du får tillfälle att lyssna till Chris Stephenson, chef på Plan Vivo Foundation i Edinburgh som kommer att prata om Plan Vivo som klimatkompensationsform. Hur fungerar det? Vad gör Plan Vivo unikt? Hur standarden kommer att utvecklas i framtiden? Kommer till inbjudan.

Jahwa goes right to the point

Measuring greenhouse emissions isn’t always easy, especially from the so-called Scope 3 sources, but ZeroMission’s customer Jahwa Fikaservice has shown that it needn’t be difficult. Unable to get the information he needed from a supplier, Jahwa’s environmental manager Erik Wahlund took matters into his own hands. Read more here.

..vi tjuvstartar Earth Hour

Ni släcker väl på lördag? Vi tjuvstartar och släcker även ner datorer och lampor en timme på fredag. Det är för att få in Earth Hour under kontorstid också. Välkomna hit och fika och samtala mellan 15-16!
panda 2015-7

För stunden slutsålt i Sofala Community Carbon

ZeroMission fick i fredags reda på att projektet Sofala Community Carbon har sålt slut sina krediter från agroforestry-aktiviteterna. Därför kommer vi inte erbjuda kompensation därifrån under den närmsta tiden. Projektet kan inom kort få ytterligare kompensation tillgängligt om man ex. beslutar sig för att rekrytera ytterligare småbrukare till projektet men något sådant är inte bestämt. Vi övervakar utvecklingen noga och kommer att informera om  det här på nyhetssidan. Den som har frågor är välkommen att höra av sig till Mårten Lind.

Vi är Sveriges mest hållbara hyresgäst!

För ett företag som ständigt arbetar för att lyfta sina kunder och deras hållbarhetsarbete, känns det lite ovant att själva få pris och uppmärksammas för våra egna miljöprestationer. Vi har förmånen att arbeta med kunder som prisas i Sverige och i flera fall i världen för hållbarhetsinsatser, men idag så var det vi, U&We, som fick ta emot priset Green Tenant Award 2014.
Läs mer här!